Selecteer een pagina

Snel wisselende collectie

Wij kopen onze producten zelf in en proberen daarbij in te spelen op de huidige trends. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel maar wij proberen de prijs ook aantrekkelijk te houden. Een hele uitdaging soms, maar we zijn trots op onze mooie, unieke en steeds wisselende collectie.

 

Kado- en decoratieartikelen

Of je nou een mooie lamp zoekt, een bijzondere klok of een prachtige spiegel, bij ons vind je altijd wel iets leuks om je eigen huis nog mooier te maken, of om weg te geven.
Daarnaast hebben wij ook een leuke collectie tassen en portemonnees van Kaat en kun je bij ons betaalbare designmeubels op maat laten maken. Zie voor meer informatie ook onze facebookpagina.

 

Sfeervol wonen

Je huis opnieuw inrichten, de sfeer veranderen, een tafel feestelijk aankleden of die ene kamer een andere kleur geven? Alles kan. Wij hebben hiervoor alles wat je nodig hebt. Ook voor diverse verven en beitsen kun je bij ons terecht. Weet je niet precies wat je wilt of wat je nodig hebt? Wij helpen je graag!

 

Verlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de sfeer van je woning, zowel binnenshuis als buiten. Hoofdstraat 15 beschikt over een uitgebreide en unieke collectie binnen- en buitenverlichting. Kijk rustig eens rond in onze winkel  onze binnen- en buitenverlichting en vraag ons gerust om advies!

 

Meer zien? Neem een kijkje in onze winkel!

Contact